Sari la conținut

Avocați

Avocat ILIE DORIN

Cu o vastă experiență în managementul conflictelor și litigiilor din diverse domenii de drept, am ales ca principii  în serviciile juridice pe care le ofer dreptatea și pacea. Cred cu tărie în dreptate și pace, și lupt cu toate eforturile și depun toate diligențele pentru realizarea lor.

Interesul clientului acordat cu legea și principiile de drept este stindardul meu profesional! Sunt apărătorul de încredere și profesionistul care utilizează toate mijloacele legale pentru atingerea scopului dorit de cel care apelează la serviciile mele.

Câteva apariții în mass-media

Fiat justitia! Fiat pax!

Date de contact avocat ILIE DORIN:
E-mail dorin@avocatii.ro

Avocat Valentina-Elena DORIN

Cunoașterea și aplicarea legii este calea cea mai importantă spre o justiție adevărată!

Cred cu tărie în eficiența justiției atât timp cât un proces este bine gestionat și temeinic lucrat. Principiile mele sunt: promptitudine, seriozitate, profesionalism, implicare, exigență, responsabilitate și confidențialitate.

Fiat justitia, et pereat mundus!

Date de contact avocat Valentina-Elena DORIN:
Telefon 0756 223 248
E-mail dorin.elena@avocatii.ro

Avocat Ștefania-Daniela Ciobănescu
,,Justiția este reprezentată în simboluri oarbă, întrucât nu vede diferența dintre părțile implicate. Nu are decât una și aceeași balanță pentru cei bogați și săraci, mari și mărunți.” William Penn.
Avocatul are un rol cheie în proces deoarece veghează și garantează la respectarea drepturilor oricărui om ce ia contact cu legea. Celebrul scriitor Dostoievski spunea că ” Diavolul se ascunde în detalii” și tocmai detaliile fac diferența, iar dintre toți actorii din justiție, avocatul este cel care le observă primul. Are ochiul creat pentru a vedea binele în rău și a îndepărta răul de bine.
Pasiunea mea este dreptul penal și-l consider sufletul universului juridic. Consider că oamenii au nevoie, vinovați sau nevinovați, să simtă ca li se face dreptate.
Date de contact avocat Avocat Ștefania-Daniela Ciobănescu:
Telefon 0763797731
E-mail stefania.ciobanescu10@gmail.com